Levering, returnering & annullering

Levering

 • Bemærk venligst, at ordrer, der afgives i løbet af weekenden (efter kl. 17 fredag), sendes fra os den følgende mandag (med undtagelse af helligdage) med den forsendelsesmetode, du har valgt.
 • Ordrer modtaget kl. 17.00 (for varer som er på lager) vil som regel blive afsendt samme forretningsdag.
 • Gratis superspar levering til Danmark sendes normalt med standardpost og leveres typisk i løbet af 5 forretningsdage. Ekspreslevering til Danmark afsendes til levering næstfølgende forretningsdag. Venligst bemærk at ekspreslevering er med kureer, som fordrer underskrift ved modtagelse, så venligst benyt en addresse, hvor du er tilstede om dagen.
 • Kontakt venligst hvis du behøver hurtigere forsendelse eller har særlige krav til leverin
Levering, returnering & annullering

Garanti

Alle produkter på vores hjemmeside er fabriksnye, og de fleste leveres med mindst1 års fabrikationsgaranti, som dækker fabrikationsfejl fra købsdagen. Og vi yder 3 års fabrikationsgaranti på mange af vores Duracell-produkter. Baseret på mange års erfaring og vores gode samarbejde med producenterne garanterer vi, at produkter, der på hjemmesiden er angivet til at passe til en bestemt model, er 100 % kompatible. I modsat fald tilbyder vi et erstatningsprodukt eller pengene tilbage.


Returnering af varer

Vi arbejder med en returpolitik for 'Korrekt returnering' af varer. Følg venligst nedenstående trin:

 1. Send en e-mail til med angivelse af ordrens referencenummer (f.eks. DUR12345), årsag til returnering, samt hvorvidt der ønskes erstatningsprodukt eller tilbagebetaling af penge.
 2. Kundeservice sender dernæst en e-mail med et RMA-nummer (Returned Merchandise Authorisation - godkendt returvare).
 3. Varen returneres herefter til os med tydelig angivelse af RMA nummer på yderemballagen til følgende adresse:

  DuracellDirect returafdelingen
  Bovendijk 216, 
  3045 PD Rotterdam

 4. Når vi har modtaget varen, tilbagebetaler vi pengene.


Annullering af ordre

Det gælder for alle vores produkter, at købet kan fortrydes inden for 14 dage efter levering.

 • Hvis man ønsker at annullere en order, som endnu ikke er leveret, sendes en e-mail til med angivelse af ordrens referencenummer (f.eks. DUR12345) samt årsag til annullering.
 • Hvis produktet allerede er blevet leveret, skrives der 'Annullering af ordre' på følgesedlen, (som følger med produktet). Produktet returneres til os (forsvarligt emballeret) sammen med følgesedlen. Varen skal være os i hænde senest 14 dage efter levering.

Ved returnering af varer anbefaler vi, at varen returneres med forsikring, for din egen sikkerheds skyld. Varer tages kun retur i intakt tilstand og i original emballage. Bemærk venligst, at vi tilbagebetaler købsprisen ved modtagelse af varen, mens kunden dækker omkostninger til forsendelse og levering.